tiistai 28. helmikuuta 2012

World amateur 2012 Osanottajat

Kreikan turnaukseen on ilmoittautunut 75 pelaajaa ja heidät voi kokonaisuudessaan nähdä täällä:  http://gamesfestival.chessdom.com/world-amateur-2012-participants. Minun ja Esan lisäksi turnaukseen näyttää osallistuvan kolmaskin suomalaispelaaja.

Turnauksessa on 48 pelaajaa joilla on voimassa oleva fideluku ja lopuilla ei ole. On hyvin vaikea tietää minkä tasoisia muut pelaajat ovat sillä kaikkien kansallistalukua en jaksa lähteä etsimään. Itse aloita sijalta 58 ja Esa aloittaa sijalta 49. Nuo sijat tulevat näköjään lukujen puuttumisen vuoksi aakkosjärjestyksessä. 

Tuosta taulukosta voipi lukea, että pelaan ensimmäisellä kierroksella Irlantilaista John Nicholsonia vastaan. Olettaen tietenkin, että lasken oikein ja oikealla laskutavalla.

Täytyy myöntää, että kun huomasin osallistujien tulleen esille niin jännitys sisälläni kasvoi. Nyt vastapelaajat eivät ole enää nimettömiä varjoja vaan käytännössä tiedän jokaisen vastustajani jo nimeltä. Yhdeksän noista 75 pelaajasta tulee pelaamaan minua vastaan. Toivon totisesti myös voittavani nuo yhdeksän kanssani poikkiteloin olevaa henkilöä.

Niinkuin mainitsin, niin tänään jännitys on ollut aiempaa suurempaa. Jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti