perjantai 10. helmikuuta 2012

Matkasuunnitelmat

Kun on yritteliäs niin onnistaa. Saimme matkasuunnitelmat viimeinkin valmiiksi. Ei siinä vielä mitään, mutta saimme myös kymenmatkoilta sponsorointia lentoihimme. Turnauksen ensimmäinen peli alkaa 16.4. kello 16:30, pelipaikalla tulee olla 16.4. ennen kello 13:00, jotta paikalla olevat kilpailijat saadaan teknisessä kokouksessa paritettua.

Meidän matkamme on seuraavanlainen:

Sunnuntain 15.4 kello 06:35-08:05 lento Helsingistä Amsterdamiin. Amsterdamissa nelisen tuntia pyörittyämme jatkamme kello 12:05 kohti Ateenaa. 16:20 on tapahtuu laskumme tuohon Helleenien kaupunkiin. Ateenassa meillä on puoleen yöhön aikaa, kunnes meidän täytyy olla Ateenan rautatieasemalla lähtemässä yöjunalla kohti Thessalonikia. Matkan rasituksesta riutuneet sankarimme saavat nukkua kuusi tuntia junassa, kunnes viimein pääteasema koittaa ja astumme junasta ulos vain hypätäksemme kilpailunjärjestäjän tarjoamaan kyyditykseen Neos Marmarakseen Porto Carras grand resorttiin. Ilmoittautuminen ja viiden tähden hotellin päiväunet.

Matkamme takaisin tulee olemaan myöskin hyvin mielenkiintoinen. Lähdemme kisajärjestäjän kyydityksellä Neos Marmaroksesta taas rautatieasemalle 23.4. ja matkaamme jälleen yöjunalla. Tälläkertaa Thessalonikista Ateenaan.

Ateenassa meillä on aamusta aina tuonne kello 19.00 asti aikaa seikkailla ja katsella historiallisia nähtävyyksiä ennen kuin koneemm lähtee kohti Ranskaa ja eritoten Pariisia! Pariisin laskeudumme kello 21.25. Aiomme tutkia Pariisin yöelämää ja yritämme selviytyä jatkolennollemme, joka lähtee 24.4. kello 07:40 ja laskeutuu Helsinkiin 11.30.

Voitaneen tämän perusteella sanoa, että matkustuksesta tulee rankkaa. Omassa työssäni olen tottunut nukkumaan pitkään ja tekemään iltaisin töitä. Esan unirytmi on aivan samoin suuntautunut enemmän iltapainotteiseksi. Kun katsoo kuinka monesti matkan aikana täytyy olla aikaisin aamulla hereillä, niin ihan pelottaa. Varsinkin ennen ensimmäistä peliä. Epäilen, että emme saa kovinkaan paljon unta ennen lentoa ja seuraava yö menee epämukavasti nukkuen yöjunassa. Ensimmäinen peliin täytyy siis panostaa todella paljon, että sen saa voitettua. Toisena pelipäivänä sentään jo helpottaa, koska on saanut turvallisesti nukkua hotellissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti