sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Matkasuunnitelmien muutoksia

Olimme tehneet hienon matkasuunnitelman Kreikkaan. Olimme katsoneet, että kun Malev Hungaryn lentoliput 14.4.-24.4. Helsinki-Ateena-Helsinki halpenee sopivan hintaisiksi, niin ostaisimme ne. Meillä olisi ollut hyvää aikaa kierrellä Ateenaa ja etsiytyä puolenyön maissa juna-asemalle mistä olisimme matkanneet yöjunalla Thessalonikiin. Thessalonikissa meillä olisi ollut sunnuntaiaamusta iltapäivään aikaan asti katsella ja kierrellä, kunnes linja-autolla olisimme jatkaneet Neos Marmarokseen Sithoniaan. Saman tyylisesti olisimme tulleet takaisin. Toinen vaihtoehto olisi ollut lentää 15. päivä suoraan Thessalonikiin ja Thessalonikista 23. päivä takaisin, kun Malev Hungaryn liput olisivat halventuneet. Valitsimme Malev Hungaryn, koska sillä oli parhaat lentoajat ja sopivimmat aikataulut kummallekkin mahdollisuudelle.

Sanon oli, koska tarkoitan sitä myös menneessä muodossa. Unkari päätti lopettaa Malev Hungaryn kokonaan hetkessä. Heidän nettisivullaan on vain viesti, että nykyiset matkalaiset pyritään saamaan kotiin. Kaikki on finito. Loppu. Ja nyt joudumme muokkaamaan omia suunnitelmiamme rankasti.

Onneksi meillä on toivoa vielä, sillä samoihin aikoihin tämän tapahtuman kanssa eräs matkatoimisto on ollut minuun alustavasti yhteydessä ja voi olla. että saamme heidän kauttaan sopivan matkustusmuodon (sopivalla tarkoitan tietenkin hintaa ja aikoja, kuitenkin pääpainopiste on hinnassa =) ). Että tällaista.

Harjoitukset ovat olleet tämän viikon kesken omalta osaltani, koska tyttöystäväni tuli käymään täällä Kotkassa. Se on harvinaista, sillä hän asuu Sodankylässä, toisella puolen maata siis. Tänään olen internetissä muutaman pelin pelannut ja todennut, että täytyy taas pitää rankka treeniviikko ensi viikolla. Taidan pitää siitä kalenteria ja laittaa sen tänne ensi sunnuntaina. Keskellä viikkoa laitan taas mielenkiintoisen pelin kommentaareineen.

Niin ja onnea Sauli Niinistö.Kuusi vuotta tätä odotettiin ja viimein viimekauden toiseksi jäänyt nousi ykköseksi. Onnea myös Pekka Haavistolle, joka sai hienosti kerättyä ääniä Niinistöä vastustamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti