lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kuudespeli

Janilla kahden tappiollisen kierroksen jälkeen Janille siunaantui tasapeli. Pisteitä siis 3,5/6 Esalla saman verran. Jäljempänä kertomuksia tapahtuneista asioista!

Helwai Majed - Havumäki Jani


Neljäs peli päivä alkoi väsyneissä tunnelmissa, olihan kuitenkin havaittavissa pienenmoista kankkusta. Edellis illan kasinovoitot ja kolmen pelin tappioton putki olivat vieneet miehen mukanaan. Neljäntenä päivänä pelasin avauksen aivan surkeasti, keskipelin peräti esimerkillisesti ja loppupelin sinnepäin kohtuullisesti. Jos olisin toteuttanut loppupelissä toisen suunnitelmani ja siirtänyt lähetin toiseen paikkaan, niin olisin saattanut voittaakin pelin. Kuitenkaan häviö ei masentanut. Mitäpä yksi häviö neljästä pelistä.

Viidentenä pelipäivänä innosta puhkuen menin pelaamaan uusin voimin. Olimme aikaisemmin päivällä käyneet joella, joka oli osoittautunut pahaiseksi ojaksi, mihin vielä kaiken lisäksi viemäriverkosto yhtyy. Oli aikamoinen pettymys. Pelissä kuitenkin saavuimme tasapeliasemaan kahden lähetin kanssa ja hinkutimme niitä edestakaisin jonkun parikymmentä siirtoa. Kaksi kertaa ehdotin tasapeliä ja vastustajani vain hinkuttaa. Saman aseman tullessa kolmannen kerran vaadinkin vielä tasapeliä. Pelistä ei kuitenkaan tullut tasapeliä! Syy: Minulta puuttui siirto välistä ja pöytäkirja oli suttuinen, eikä vastustajallani ollut samoja merkintöjä pöytäkirjassaan! Jaaha. Siitä suivaantuneena sitten menin ja hävisin tilanteen muuttuessa ja siirtäessäni kuninkaan väärään paikkaan. Mikä ihme tuota kuningasta oikein vaivaa?

Tämän päiväinen peli oli tasapelinä omasta mielestäni hauska! Tästä pelistä minulla on kuitenkin tunne,että toisin pelatessani lopussa se olisi ollut minun voittopelini, mutta en ole varma! Kävimme tänään ulkona syömässä, vedin kananmaksaa.

Hotellin ruokalamme ruoka alkaa kyllästyttää. Meillä on jokainen päivä samaa ruokaa tarjolla. Kaikenlisäksi se on yleensä, kun pääsemme syömään, haaleaa. Muuten täällä on mukavaa. Tänään olen kävelly kokopäivän paljain jaloin ja aion kävellä vastakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti