tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ilmoittautumista, lepoa, jsm, pelikuntoa

Mielenkiintoista seurata miten kilpailijoita ilmoittautuu joka päivä lisää. 12. päivä tätä kuuta tulee toivottavasti viimeiset(tuolloin on viimeinen ilmoittautumispäivä) ja saa laskettua ensimmäisen vastustajansa.

Näyttää siltä, että tähän mennessä ainakin kaksi suomalaista pelaajaa on minun ja Esan lisäksi ilmoittautunut. Nämä henkilöt ovat Pekka Kaatiala Tammer-Shakista ja Petri Suuronen Etelä-Vantaan shakista. Ennen turnausta, asiaa liitosta tiedustelleena, olin siinä käsityksessä, että olimme Esan kanssa ensimmäiset suomalaiset tuossa turnauksessa, ja nyt meitä tulee kokoajan lisää, kuin sieniä sateella. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon meidän lähtöaikeemme ja tämä blogi ovat vaikuttaneet Pekan ja Petrin lähtöaikeisiin. Haluaisin positiivisesti uskoa, että paljon, koska silloin tämä olisi innostava lukemuskokemus alan harrastelijoille! Vastaus kysymykseeni selviää varmaan ajallaan.

Tämän viikon aikana olen pelannut yhden varsinaisen kunnollisen pelin ja sitäkään en lähde tässä analysoimaan, koska se meni omalta osaltani niin huonosti, että tuntui kuin olisin taantunut jonnekin harrastukseni alkuaikoihin. Toisaalta vastustajani Janne Pousi pelasi hyvin. Lauantaina on Karhtsin ykkösjoukkueen karsintapeli Karhulassa, johon minut on kutsuttu pelaamaan. Tai ainakin aiemmin vielä oli, nyt ei ole ollut siitä puhetta.

LISÄYS: Ilmeisesti tiedonsiirrollisten ongelmien vuoksi, minulla ei olekkaan lauantaina peliä.


Olen myös yrittänyt pitää vapaa shakista, mikä johtuu siitä, että tuntuu kuin olisin harjoitellut liikaa ja sen takia ei oikein onnistu ajattelu niin hyvin kuin pitäisi. Nettipeleissä olen ollut hieman alasmeno suunnassa ja harjoittelu ei ole maistunut. Yritän tämän viikon olla rasittamatta pieniä aivojani, jotta olisin lauantaina levänneenä huippukunnossa. Toivottavasti tämä onnistuu.

Ensi lauantaista meinasi tulla aika tiukka ohjelmaltaan. Alunperin tuona viikonloppuna oli tarkoitus mennä entisen kouluni miesopiskelijoiden vuosittaiseen ryyppy viikonloppuun Pieksämäelle. Kun peli tuli lauantaiksi päätin olla siellä vain perjantai-illan, tulla lauantaipäiväksi pelaamaan ja jatkaa ystäväni kolmekymppisjuhliin. Koska ihminen on oppivainen, tulin siihen tulokseen, että ehkä se ei ole shakillisesti kovin hyvä ryypiskellä neljään asti yöllä, lähteä puoli viideltä junalla kohti kotkaa ja yrittää näyttää kahdeltatoista siltä, että pysyy pystyssä, joten jätän äijäviikonlopun väliin ja pelaan hyvin levänneenä ja ilman maailman suurinta kohmeloa/orastavaa känniä. Ruumiskin kiittää siitä. Kiitos. Ole hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti